Vårt team

Fredrik Eriksson

Fredrik Eriksson

VD

Tel: 0383 - 318 33
fredrik@bjorkoindustri.se

Fredrik älskar att vara i sin stuga med sin familj och hund. Där trivs han i fiskebåten och vid grillen där han gärna lagar middag till både familj och vänner. Han har ett galet "musikminne" får du tillfälle utmana honom gärna med att fråga vilket årtal låten var populär och vem som gjorde den.

Tobias Karlsson

Tobias Karlsson

Platschef

0383 - 318 38
tobias@bjorkoindustri.se

Tobias ägnar stor del av sin fritid åt sina tre barn och deras aktiviteter. Han kopplar gärna av med en bastukväll till helgen med familj och vänner. Finns det tid över blir det både styrketräning och en och annan padelmatch.

Niklas Hultgren

Niklas Hultgren

Personalchef

0383 - 318 36
niklas@bjorkoindustri.se

Niklas gillar friluftslivet och ger sig gärna ut på ett par längre vandringar varje år. Han gillar utmaningar och utövar gärna olika sporter så som längdåkning, SUP och simning..... med ett så aktivt fritidsliv blir tyvärr trädgårdsarbetet lidande....det tycker han är synd....eller?

Jonas Nilsson

Jonas Nilsson

Planering / Logistik

Tel: 0383 - 318 35
jonas.n@bjorkoindustri.se

Jonas är tränare för Holsbys damlag i fotboll och han följer även sina två döttrars idrottande på nära håll inom fotboll, bandy och innebandy. Övrig ledig tid blir att umgås med hela familjen gärna med en god bit mat för att sedan slappa lite i TV-soffan.

Daniel Eriksson

Daniel Eriksson

Planering / Logistik

Tel: 0383 - 318 39
daniel@bjorkoindustri,se

Daniel har ett stort intresse för idrott och är själv aktiv som ungdomsledare. Fritiden spenderar han helst med familjen och sina fyra barn. Finns det tid över så försöker han hinna med lite paddel och sitt travintresse.

Björkö Industriprodukter AB Furudalsvägen 6 574 95 Björköby